top of page

Φροντίδα Υγείας

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960-70, η χονδρική χρήση νέων (και συχνά υπανάπτυκτη) βιοκτόνων ως όπλο κατά των μικροοργανισμών στην παραγωγή τροφίμων και την υγειονομική περίθαλψη ήταν διαδεδομένη και μόλις τη δεκαετία του 1980 αποδείχθηκε ότι αυτά είχαν προκαλέσει σοβαρά βιολογικά και περιβαλλοντικά βλάπτει το γεγονός ότι ελήφθησαν παγκόσμια δράση για να απαγορευθεί σε μεγάλο βαθμό η χρήση αυτών των τοξικών χημικών ουσιών, αν και παρέμειναν ορισμένα, όπως η φορμαλδεΰδη και τα παράγωγά της (αφού αφαιρέθηκαν από την ιατρική χρήση ως προκαλώντας άσθμα και καρκίνο). Η Envirolyte έχει συμμετάσχει ενεργά στη διερεύνηση των δυνατοτήτων του ανολύτη ως υποκατάστατο του χλωρίου, το οποίο είναι το πιο αποτελεσματικό απολυμαντικό για περισσότερο από έναν αιώνα, εξαλείφοντας πολλές επιβλαβείς ασθένειες που προκαλούνται από την αύξηση του πληθυσμού και τις κακές συνθήκες διαβίωσης. Ωστόσο, έχει τεκμηριωθεί και αποδειχθεί ότι το χλώριο όταν συνδυάζεται με οργανικό υλικό θα παράγει επικίνδυνα καρκινογόνα προϊόντα ή παρενέργειες που δεν επιτρέπουν την ευρεία χρήση αυτής της χημικής ουσίας για λόγους ασφαλείας ή περιβάλλοντος.

906ior.jpg
910i146x149.jpg
908i146x149.jpg
909i146x149.jpg

Ποια είναι η λύση ?

Ο Ανολύτης έχει χρησιμοποιηθεί από τότε ως μέθοδος επεξεργασίας νερού σε εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας ανθρώπινων αποβλήτων και της εξερεύνησης πετρελαίου, διασφαλίζοντας ότι τα υδάτινα ρεύματα και το περιβάλλον δεν έχουν μολυνθεί υπερβολικά από την πρωτογενή πηγή. Το Anolyte, ένα μείγμα ηλεκτρολυμένης άλμης και νερού, αναπτύχθηκε από την Envirolyte για να παρέχει ένα μοναδικό ηλεκτρολυμένο νερό βιοκτόνο υγρό που παρέχει τις καθαριστικές ιδιότητες και τα οφέλη του χλωρίου χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν τοξικές ή άλλες παρενέργειες σε ανθρώπους ή ζώα. Καθώς ο ανολύτης είναι βιοαποικοδομήσιμος, δεν είναι επομένως επιζήμιος για το περιβάλλον ή την υδρόβια ζωή. Η Envirolyte έχει επίσης αναπτύξει την τεχνολογία και την εμπειρία που απαιτούνται για να επιτρέψει στο προϊόν να παραμείνει σταθερό και ενεργό στην αποθήκευση για έως και 18 μήνες, καθιστώντας το ένα ιδανικό εργαλείο ψυχρής αποστείρωσης στον κλάδο της υγείας με εξαιρετική σποριοκτόνο, μυκητοκτόνο και βακτηριοκτόνο δράση ενώ ταυτόχρονα.

Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα βιοκτόνα;

Προσδιορίστηκαν νοσοκομειακές εφαρμογές ανολύτη αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές

Επεξεργασίες σκληρών επιφανειών

Πλύσιμο χεριών

Μουλιάστε το όργανο και πλύνετε

Απολύμανση Ενδοσκοπίων και

Πλυντηρίου Απολύμανση αποθηκών νερού και σωληνώσεων

Δευτερογενές απολυμαντικό σύμφωνα με το EN15883 / HTM 01 Ποδολογία

πλύσεις οργάνων και εμποτισμό ποδιών Ακτινολογία – σκούπισμα σκληρών επιφανειών και απολύμανση υπερήχων εξοπλισμός

Πλύσιμο κρεβατιού και αναπηρικού αμαξιδίου [συμβατό με τα περισσότερα πλυντήρια κρεβατιού του Ηνωμένου Βασιλείου] Προεπεξεργασίες πλυντηρίου Καθαρισμός περιοχών με ομίχλη – ως μέρος βαθύ καθαρισμού ή ταχείας απολύμανσης Τεχνικές de-biofilm σε ενδοσκόπια και οδοντιατρικό εξοπλισμό

Απολύμανση ιατρικών εγκαταστάσεων με ανολύτη με θάμπωμα, ψεκασμό και πλύσιμο

Για λεπτομέρειες οδηγιών ή αιτήσεις, στείλτε το δικό σας Email

bottom of page